27 Mayıs 2011 Cuma

Denizbank ve İESOB akaryakıt protokolü imzaladı

Denizbank ve İESOB akaryakıt protokolü imzaladı
KAYNAK
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Denizbank arasında, esnafa Petrol Ofisi bayilerinden üç ay vadeli akaryakıt alma veya yüzde 5 indirimden yararlanma hakkı ile birikmiş oda aidatını 6 ay faizsiz ve komisyonsuz ödeme imkanı veren protokol imzalandı.


İESOB üyelerinin Denizbank işletme kart alarak protokolden yararlanabileceği belirtilirken, bu kartla 36 ay taksitli ticari kredi ve sezon ödemeli kredi kartı harcaması imkanlarından da yararlanılabileceği açıklandı.

Protokol imza törenine İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ve Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan İEBOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “2010 Ekim ayında Denizbank ile başlattığımız işbirliğini bu protokol ile genişletiyoruz. Protokol kapsamında işletme kart alan üyelerimiz, Petrol ofisinden üç ay vadeli, komisyonsuz ve faizsiz akaryakıt alabilecek. İşletme kart üç ay vade imkanından yararlanmak istemeyen üyelerimiz için ise yüzde 5 indirim hakkı veriyor. Ayrıca borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun kapsamında üyelerimiz odalarına olan borçlarını işletme kart ile 30 Eylül’e kadar 6 taksitte ödeme imkanına sahip olacak” diye konuştu. Mutlu, protokol kapsamında 6 taksite bölünen oda borçlarının, Denizbank tarafından anında oda hesabına yatırılacağını açıklayarak, “Bu protokolün esnafımıza nefes aldıracağına, önünü açacağına inanıyorum” dedi.

Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ise işletme kartını sadece küçük ve orta ölçekli işletmelere verdiklerini belirterek, “İşletme kart sahibi müşterilerimiz ATM’lerden anında 36 ay taksitli kredi çekebiliyorlar. Kartımızla yıl içinde yapılan pek çok kampanyadan da yararlanma imkanı olacak” diye konuştu.

Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ise toplam 76 şube ile Ege Bölgesi’nde kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder