5 Nisan 2012 Perşembe

027 Nolu Genelge 02.04.2012 (Kadın esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları)

027 Nolu Genelge 02.04.2012 (Kadın esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları)
Genelgenin orjinal görüntüsü için tıklayınız.
Ülkemizin kalkınması, istihdamın arttırılması için girişimciliğin, özellikle kadın girişimciliğinin gerek devlet, gerek meslek kuruluşları tarafından teşvik edilmesi ve desteklenmesi büyük önem taşımaktadır. Konfederasyonumuz da bu bakış açısıyla, başta kadın esnaf ve sanatkârlarımız olmak üzere, kadın girişimciliğine öncelik atfeden projeler yürütmekte, ilgili Bakanlık, kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen faaliyet ve projelere destek olmakta, bunları yakından takip etmekte ve yeni işbirliği imkanları yaratmak için çalışmalar yapmaktadır.

Bu kapsamda, Konfederasyonumuz tarafından, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma ŞAHİN’esunulmak üzere, kadın esnaf ve sanatkârların çalışma koşulları, sorunları ve çözüm önerilerine yönelik bir rapor hazırlanması planlanmaktadır. 


Kadın esnaf ve sanatkarlarımızın görüş ve önerilerinin söz konusu raporda yer almasını teminen buradan duyuru yapılmakta olup söz konusu raporda esas alınacak görüş ve önerilerin Konfederasyona iletilmek üzere en geç 09 Nisan 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamıza / birliğimize bildirilmesi önemle duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder