16 Nisan 2012 Pazartesi

GAZİEMİR ESNAFINDAN %10 İNDİRİM HAREKETİ


GAZİEMİR ESNAFINDAN %10 İNDİRİM HAREKETİ

Erkan ÇOBAN
16/Nisan/2012, 12:58

GAZİEMİR ESNAFINDAN %10 HAREKETİ

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gaziemir Kent Konseyi, ilçede 750 civarında bulunan engelli vatandaşlarımız ile tüm öğrencileri kapsayan bir indirim hareketi başlattı.
GAZİEMİR ESNAFINDAN %10 HAREKETİ PROJESİ İLE İLGİLİ ESNAF GEZİSİYLE İLGİLİ FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ :http://bit.ly/HQGTOX

Gaziemir’deki öğrenci ve engellilere, esnaf tarafından %10 indirim yapılması için hazırlanan projenin uygulanmasına geçildi. Gaziemir’de esnaf odası, belediye ve kent konseyi işbirliği olan bu sosyal proje ile öğrenci ve engelliler, projeye katılan işyerlerinden % 10 indirimli alışveriş imkanına sahip olabilecekler.


11 Nisan 2012 tarihinde  Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen toplantıda, Gaziemir Belediye Başkanı H. İbrahim ŞENOL, Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Yusuf VANGÖL ve esnaf odası yönetim kurulu üyeleri bir araya geldiler. Kısa bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. İlk etapta 150 esnafın dahil olduğu proje, esnaf gezisi ile start aldı. Gezide projeye katılan esnaflara üzerinde % 10 indirim yazısı bulunan çıkartmalar dağıtıldı. 

Oda Başkanı Süleyman Beyen, proje ile hem alışverişi hareketlendirmeyi hem de öğrenci ve engelli ailelerinin bütçelerini rahatlatmayı amaçladıklarını belirterek, “İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Zekeriya Mutlu da projemizi destekliyor ve yakından izliyor. Gaziemir’de birçok esnafı bu indirime dahil edebilirsek diğer ilçelerde de yaygınlaştırılması düşünülen bir proje” dedi. 

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe esnafının böyle bir hareket başlattıklarından dolayı kutlayarak “Gaziemir her yönüyle ilklerin ve yeni projelerin uygulamaya konulduğu bir kent oldu. Kentin gelişimi için sosyal projelere de büyük ihtiyaç var. Bu sosyal projede yer alan tüm esnafı kutluyorum. % 10 indirim hem öğrenci hem de engelli vatandaşlarımıza olumlu bir katkı olacak” diye konuştu.

Kent Konseyi Başkanı Yusuf Vangöl ise, Esnaf Meclisi’nin önerisi ile hayata geçirilen projeye esnafın yanı sıra Ticaret Odası’na kayıtlı işyeri sahiplerinin de sıcak baktığını belirterek indirimi yaymaya çalışacaklarını ifade etti. 

Gaziemir’de gıda maddesi üreten, satan ve toplu tüketime arz eden işyerleri; kırtasiye, berber, internet kafe vb. işyerlerinde öğrenci (ilk-orta-lise-üniversite) kartını gösteren öğrencilere ve engelli olduğunu belgeleyen tüm engelli vatandaşlara, esnaf ve sanatkarlar tarafından %10 indirim yapılması ile ilgili olarak Gaziemir Kent Konseyi Esnaf Meclisi’nce hazırlanan projenin uygulanması için Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, şubat ayında yapılan yönetim kurulunda karar almıştı.

Bu proje ile Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Gaziemir Kent Konseyi’nin birlikte düzenledikleri etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor ve esnafın desteklenmesinin yanında Gaziemir halkının önemli bir yüzdesini oluşturan öğrencilerin, engellilerin, dolayısıyla ailelerinin ekonomik alışverişine katkıda bulunulmasının sağlanması, esnaf açısından ise ekonomik hareketliliğin sağlanması amaçlanıyor.

Gaziemir Kent Konseyi Esnaf Meclisi, Gaziemir esnafı ile Gaziemirli vatandaşların ortak paydada buluşmaları için çalışıyor, çeşitli etkinlikler düzenleyerek Gaziemir esnafını desteklediği gibi Gaziemirlilerin kendi ilçelerinde alış veriş yapmalarına katkıda bulunuyor, Esnaf ile Yerel Yönetim arasındaki koordinasyonu güçlendirmek için çalışmalar yapıyor. 


Projeye destek vererek katkıda bulunmak isteyen ve indirim ibaresinin bulunduğu etiketlerden alarak camekanlarına yapıştırmak isteyen işyerleri, Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile irtibata geçebilirler.


GAZİEMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
Önder Caddesi No:20/2 D:102 Gaziemir – İZMİR
Tel : 0.232. 251 0096   -   Fax : 0.232. 251 00 96
Facebook   http://www.facebook.com/gaziemiresnafvesanatkarlar

PROJEYE SAYFALARINDA YER VEREN BASIN HABERLERİNDEN BAZILARI :

HÜRRİYET / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
MİLLİYET / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
HÜRRİYET ARŞİV / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
İZMİR HABER AJANSI / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
GAZİEMİR BELEDİYESİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
GAZİEMİR KENT KONSEYİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
YEREL HABERCİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
YEREL HABERCİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
EGEDE SON SÖZ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
RT HABER / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
GAZİEMİR HABER / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
ERKAN ÇOBAN / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
HABERLER COM / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
GERÇEK HABERCİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
ENGELLİLER BİZ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
GAZİEMİR HABER / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
AZ HABERLER / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
MEDYA 73 / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
YAŞADIKÇA / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
ÖZÜRLÜLER GAZETESİ POZİTİF / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
ENGELLİ HABERLERİ / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi
ENGELSİZ DÜNYAM / Gaziemir’de Öğrenci ve Engelliye Yüzde 10 İndirim Hareketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder