4 Eylül 2010 Cumartesi

03.09.2010 Cuma günü CHP'den Gaziemir Esnaf Odası'na Ziyaret...

03.09.2010 Cuma günü CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy ve partililerin Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen'i ziyaretleri...
Susam: Hükümet esnafı uyutuyor!
Yerel Haberci
http://www.yerelhaberci.com.tr/haber_detay.asp?haberID=2649
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Devlet Bakanı Ali Babacan'ın "Esnafların SGK pirim ve Maliye borçları yeniden yapılandırılması gündemimizde" sözlerinin boş ve aldatmaca olduğunu iddia etti.

Referandum çalışmaları için Gaziemir'e gelen CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ilçe ziyareti programında Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası'da vardı. Esnaf Odası başkanı Süleman Beyen ve oda yöneticilerinin katıldığı ziyarette Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy, il genel ve belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileride hazır bulundu. Oda Başkanı Sleyman Beyen'in SGK ve Maliye borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili hükümet tarafından yapılan açıklamalarının doğruluk derecesini Susam'a sordu. Susam bu soruya ise şöyle yanıt verdi; "Bu konuda hükümetin ciddi hiç bir adımı bulunmamaktadır. Bakanların birisi yapılandırmadan bahsediyor, sorumlu bakan ise bu konuda hiç bir çalışmanın olmadığını söylüyor. AKP her konuda olduğu gibi bu konudada samimiyetsiz. Meclis kapanmadan önce çıkarılan torba yasasına Esnafın maliyeye ve SGK'ya olan borçlarının yeniden yapılandırılmasını içeren bir önerge verdim. Ancak hükümet bu önergeyi kabul etmedi. Şimdi yapılandırma söylemleri bir anlam ifade etmiyor. Bunlar 12 Eylül referandumunda EVET çıkma amacına yönelik boş sözler. Esnaf uyutularak oyu alınmak isteniyor"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder