8 Aralık 2010 Çarşamba

Gaziemir Tavla Turnuvası Babalar Günü 18-19-20 Haziran 2010

Gaziemir Tavla Turnuvası
Babalar Günü 18-19-20 Haziran 2010
Sevgi yolu 1. Etap Gaziemir - İZMİR

Gaziemir Tavla Turnuvası
Yükleyen yerel1. - Aile videolarını izleyin.
http://www.dailymotion.com/video/xds54q_gaziemir-tavla-turnuvasy_people
Tavla turnuvasının ardı ve yansımaları..
Gaziemir Belediyesi'nin Babalar Günü'ne özel düzenlediği Tavla Turnuvası ilçede neredeyse dünya kupası kadar etki yarattı.
HABER KAYNAK
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!:
http://www.yerelhaberci.com.tr/video.asp?videoID=41
Ben bu işi çok iyi bilirim!” diyenlerin yanı sıra “Ben bu işin kitabını yazdım ancak arasızlıktan bastıramadım!” diyenlerde vardı, gerçekten de tavla profesörü olanlarda yarışa katılanlarda… Hediyeler büyük olunca elbette katılımcılarda arttı.
Kazanan LCD plazma tv, digital fotoğraf makinası, traş makinası alacak olması herkesin iştahını kabarttı. Dünya Tavla Federasyonu ile belediyenin işbirliği ile yapılan ve 128 kişinin katıldığı yarışmada elbette 3 kişi kazanacaktı..
Kazananlar evine hediyelerini götürürken özellikle ikinci gün yarışmalarda yaptığımız çekimlerden ve bazı müsabakalardan geriye ise görüntüler ve sonuçları kaldı.
6 Nolu Masa
Mustafa Tekgül: 5 - Engin İlter: 4
Notları: Aynı zamanda organizasyonun sponsorlarından olan Arıkan Tıp Merkezi Müdürü Engin Bey her ne kadar muhasebeci Ali Bey’in tribün desteğine rağmen 4-0 önde götürdüğü müsabakayı vererek tavlada hüsran kırıklıkları bölümüne adını yazdırdı (!) Bilinen mazeret ise belliydi; “Etraftan çok karıştılar, uğurum kaçtı!”
01 Nolu Masa
İzzetin Şahin: 5
Serhan Seyhan:2
Notları: Serhan daha baştan kaybettim dedi, kaybetti. Rakibi ise 2008’in finalistiydi. “Kötü kura çektim” demekten öte bahane üretmedi.
05 Nolu Masa
Cengiz Ayıboğan: 5
Yaşar Turçu: 4
Notları: Cengiz yine direkten döndü. Başa baş yarışma çıkardı, kaybedebilirdi de, finallerde zaten kaybetti.
16 Masa
Y.Murat Ertürk: 5
Mustafa Işık:1
Notlar: Mustafa Bey, tavla müsabakası biter bitmez ortadan kayboldu. Sanki masadan ışınlandı yok oldu.
Masa 26
Erkan Çoban: 5
Erhan Karter: 3
Notlar: Erkan adeta Arap Atı gibi geriden geldi rakibini yendi. Mine hanım yendiğine inanamasa da bir üst tura geçti. (Tabi orada kaldı)
Masa 10
İsmet Kalyoncu: ?
Cafer Öztürker: ?
Notlar: Seydiköylü İsmet Baba ile İzmir’in reklamcısı Ayça’nın sahibi Cafer Öztürker’in ikinci gün yatıkları müsabakada biz sonuçları hala öğrenemedik. Tüm masalarda oyunlar bittiği halde bu masada iki inatçı tavlacı vardı. İsmet baba 4-1 önde idi ama, Cafer Bey de mücadeleyi bırakmıyordu. Bir el oyun neredeyse 15 dakika sürüyordu. Satranç oynasalar bu kadar düşünürler mi bilemiyoruz. Oyunlarını hep kaşı tarafının açığını her ne pahasına olursa olsun “kırma” olarak değerlendirmeleri gece yarısını bulmalarına yol açsa da “Kaç kırığın var?” diyalogları masada eksik olmadı..
Son Not; Diğer müsabakaları pek takip edemedik
eden varsa habere ekleyebiliriz!











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder