3 Aralık 2010 Cuma

Gıda Eğitim Sunumları

Gıda Eğitim Sunumları


İESOB Gıda Birimi tarafından; gıda maddesi üreten, satan ve toplu tüketime arz eden işyerlerinin sahipleri ile gıda maddesi üreten işyerlerinde sorumlu yöneticilik görevi yapan değişik meslek grubuna mensup kişilere yönelik eğitimler gerçekleştirilmektedir.
Bu eğitimlerde dersler power point sunumlar şeklinde anlatılmaktadır.
Gıda ile ilgili faaliyette bulunan kişilerin; 5179 sayılı Gıda kanunu gereği işyerlerinde çalışanlara yönelik olarak yapacakları hijyen ile ilgili eğitimlere destek olmak ve işyerlerinde gerçekleştirecekleri " İyi Hijyen Uygulamaları " ile " İyi İmalat Uygulamaları " gibi konular hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla, bu eğitimlerde anlatılan dersler, web sayfamızda power point sunumlar halinde verilmiştir.
İstediğiniz Sunuyu Üzerine Tıklayarak Bilgisayarınıza İndirebilirsiniz.

GİDA SANAYİİNDE ÇALIŞAN SORUMLU YÖNETİCİ GÖREVLERİ
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/gidasanayi.ppt
GIDA YÖNETMELİĞİ
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/gidayonetmeligi.ppt
FIRINLAR İÇİN GMP VE GHP GEREGİ KULLANILACAK OLAN BAZI FORMLAR
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/firin.doc
FIRINCILIK VE PASTANE MAMULLERİ ÜRETİMİ İÇİN İYİ HİJYEN UYGULAMALARI REHBERİ
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/firincilik-hijyeni.ppt
GIDA İŞYERLERİNDE BULUNDURULMASI GEREKEN BELGELER
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/gida-isyerlerindeki-belgeler.ppt
GIDA MADDESİ ÜRETEN SATAN VE TOPLU TÜKETİME ARZ EDEN İŞYERLERİNİN YASA GEREĞİ UYMASI GEREKEN KURALLAR
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/Gida-Maddeleri-Satis-Kurallari.ppt
HİJYEN VE SANİTASYON SUNUMU (SorumluYon.Usta Egitimi)
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/hijyen.ppt
GHP
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/ghp.ppt
GMP
http://www.iesob.org.tr/images/stories/gidasunu/gmp.ppt

İyi Hijyen Uygulamaları Rehberleri
Gıda Satış Yerleri İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
http://www.tesk.org.tr/tr/calisma/gida/gidasatishijyen.pdf
Et ve Et Mamulleri Satan Küçük İş Yerleri İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
http://www.tesk.org.tr/tr/calisma/gida/ethijyen.pdf
Fırıncılık ve Pastane Mamulleri Üretimi İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
http://www.tesk.org.tr/tr/calisma/gida/firinhijyen.pdf
Toplu Tüketim Yerleri İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
http://www.tesk.org.tr/tr/calisma/gida/toplutuketimhijyen.pdf

KAYNAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder