4 Ağustos 2010 Çarşamba

Doğalgazsız Esnaf Kalmasın

Doğalgazsız Esnaf Kalmasın...
HABER KAYNAK
haber resmi
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile İZMİRGAZ arasında imzalanan protokolle, Birliğe bağlı odalara kayıtlı esnaf sanatkarlara, doğalgaza geçişte önemli avantajlar sağlandı.


İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile İZMİRGAZ Genel Müdürü H. Burçin Yandımata arasında imzalanan protokolle, kayıtlı esnaf sanatkarlara başta Güvence Bedeli olmak üzere, Abonelik Bedeli, doğalgaza geçişte teknik destek sağlanması gibi çeşitli konularda kolaylıklar getirilecek.

Ekonomik ve çevreci enerji…

Birlik Plaza’da düzenlenen imza töreninde konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Gelişen çağın şartlarına ayak uydurmaya çalışan küçük işletmelerin desteklenmesi gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Doğalgaz da kullanımı hızla yaygınlaşan, ekonomik ve çevreci olma özellikleriyle tercih edilen bir enerji türü. Üretim ve hizmet sektörlerinde önemli kazanımlar sağlayan doğalgazdan esnaf sanatkarların da yararlanması için yapılan protokolün oda üyelerimize önemli katkılar getireceğine inanıyoruz. Sayın Yandımata nezdinde projenin oluşturulmasında emeği geçen İZMİRGAZ çalışanlarına teşekkür ederim ’ dedi.

Yatırımlarımız sürüyor…

İZMİRGAZ Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ise, ‘Doğalgaz dağıtım ve işletmesini üstlendiğimiz İzmir’de, 2005 yılından bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda 12 ilçeye hizmet verdik. Mevcut bölgelerde genişletme çalışmalarımız sürerken, yeni bölgelerde de altyapı yatırımlarımız bütün hızıyla devam etmekte.’diye konuştu.İzmir’de çok sayıda esnafın doğalgaz kullandığını belirten Yandımata, ‘Esnaf bu konudaki memnuniyetini dile getirmektedir. İşletme maliyetlerinde önemli ölçüde avantaj sağlayacak olan doğalgazla, esnafımızı buluşturmak, esnafımızın doğalgaza geçişini kolaylaştırmak için yıl sonuna kadar geçerli olacak bir proje geliştirdik.

Yüzde 60 indirim…

İESOB ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiğimiz “ Doğalgazsız Esnaf Kalmasın” projesi kapsamında çeşitli kolaylıklar getiriyoruz. Proje kapsamında sunduğumuz en önemli avantaj, esnafımızı doğalgaza geçmekte zorlayan ‘Güvence Bedeli’nde yüzde 60’a kadar varan indirim uygulamasıdır. Güvence bedeli 2 taksitte, abone bağlantı bedeli ise 6 taksitte ödenebilecektir. Nakit veya kredi kartı ile yapılacak taksitlendirmelere vade farkı uygulanmayacaktır. Projeyle birlikte esnafa yönelik olarak getirdiğimiz diğer önemli bir hizmet ise İzmirgaz bünyesinde oluşturulan ‘Alo Esnaf Doğalgaz Hattı’dır. Direk telefon numarası ile sadece esnafa yönelik olarak hizmet verecek olan bu hat, doğalgaza geçmek isteyen tüm esnafa kolaylıklar sağlayacak ve teknik destek hizmeti verecek. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Zekeriya Mutlu ve ekibine teşekkür eder, bu protokolle başlayan iki kurum arasındaki işbirliğinin gelişerek devam etmesinin dilerim.’şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder