4 Ağustos 2010 Çarşamba

Esnafa sağlıklı protokolü

Esnafa sağlıklı protokolü
HABER KAYNAK
İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Özel Ege Ambulans Servisi - Özel Çiğli Tıp Merkezi arasında dün protokol imzalandı. Esnaf Birliği’ne bağlı odalara üye esnaf sanatkarlar ve yakınları ambulans, hasta nakil, cenaze ve hava ambulansı hizmetlerinden yüzde 10 indirimli yararlanacak.




“Birlik ve 131 oda faydalanacak”

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkan Zekeriya Mutlu ve Özel Ege Ambulans Medikal Direktörü Dr. Aykan Çelikel arasında dün protokol imzalandı. Protokole göre Özel Ege Ambulans firması İESOB yöneticileri, birliğe bağlı 131 oda başkanı, yöneticileri ile kayıtlı esnaf ve sanatkarlar ve yakınlarına ambulans, hasta nakil, cenaze ve hava ambulansı hizmetlerini yüzde 10 indirimli olacak. Törende konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, bu hizmetten birlik ve esnaf odaları yöneticileri, esnaf sanatkarlar ile yakınlarının faydalanacağını belirterek, “Protokol ambulans, hasta nakil, hava ambulansı, cenaze hizmetlerini kapsıyor. Temennimiz ne cenaze aracına ne de ambulansa ihtiyacımızın olmaması. Ancak bir ihtiyaç olursa esnafımızın bu hizmetlerden en güzel ve en rahat bir şekilde yararlanmasını istiyoruz. Ege Ambulans, bu hizmetleri esnaf teşkilatı ve yakınlarına yüzde 10 indirimli verecek” dedi.



“Çok hayat kurtardık” Özel Ege Ambulans Medikal Direktörü Dr. Aykan Çelikel, sağlıkta SGK reformu ve yerel yönetimlerini sağlık hizmetinin önünün açılması gibi önemli değişiklikler yapıldığını belirtti. Gaziemir Belediyesi ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde Ege Ambulans olarak belediye bünyesinde ambulans hizmeti verdiklerini anlatan Dr. Çelikel, “Gaziemir ilçesinde 112 ambulansının yanında bize ait bir ambulans da 24 saat hizmet veriyor. Bu hizmet sayesinde çok hayat kurtardık. Alsancak’ta 6 özel hastaneye acil ambulans hizmeti veriyoruz. Artık esnaf teşkilatına da hizmet vereceğiz. Böyle bir projeye imza atan Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’ya teşekkür ediyorum” dedi. İnsan hayatının çok kıymetli olduğunun altını çizen Dr.Çelikel, esnafa kaliteli ve hızlı hizmet vereceklerini ifade etti.
Resim için tıklayınız
İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ve Özel Ege Ambulans Medikal Direktörü Dr. Aykan Çelikel arasında sağlık protokolü imzalandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder