5 Eylül 2011 Pazartesi

19. Dünya iş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı İstanbul’da yapılacak

19. Dünya iş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı İstanbul’da yapılacak

Haber
İş kazalarında dünya şampiyonu olan ülkemiz için önemli bir etkinlik sayılabilecek; 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı ve 11 -15 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle düzenlenecek olan İSG Kongresi ve Fuarı; kamu ve özel sektör yöneticileri, işçi ve işveren temsilcileri ile iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerini dünyanın en büyük ekonomik ve kültürel merkezlerinden biri olan İstanbul ‘da buluşturacak.

Haber
1955 yılından itibaren her üç yılda bir Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Uluslararası Sosyal Güvenlik Kuruluşları Birliği (ISSA) ve ilgili ev sahibi ülke işbirliğinde gerçekleştirilen iş sağlığı ve güvenliği alanında dünyadaki organizasyonların en öenmlisi olan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi'nin 19. 11-15 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul'da Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.


120' ye yakın ülkenin kamu ve özel sektör yöneticilerinden,işçi-işveren temsilcileri ile iş sağlığı ve güvenliği profosyanellerine kadar 20 bin kişiyi bir araya getirmeye hazırlanan 19.Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi kapsamında genel ve teknik oturumlar, sempozyumlar, poster sunumları, sosyal ve teknik turlar ile uluslararası film ve multimedya festivali düzenlenecektir.

Kongre kapsamında iş sağlığı ve güvenliği açısından kritik önemi olan ürünlerin Türkiye' de tanıtılması, Türk üreticilerin uluslararası arenada kendini göstermesi ve iş sağlığı ve güvenliği alanında kamuoyununn bilinçlendirilmesi için eş zamanlı olarak 10.00 m2 alan üzerinde 5 gün süreyle "19.Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongre Fuarı" düzenlenecektir.Bahis konusu kongre ve fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.safety2011turkey.org ve http://www.exhibition.safety2011turkey.org/ adreslerinden ulaşılabilinecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder