26 Temmuz 2010 Pazartesi

BAŞKANIN KALEMİNDEN-Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

BAŞKANIN KALEMİNDEN


Süleyman BEYEN

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

1970 yılında kurulmuş olan Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulduğu günden bu güne esnaf ve sanatkarlara hizmet vermektedir. Odamız 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları kanunu’na tabidir. 04 Şubat 2010 tarihinde siz değerli üyelerimizin oylarıyla tekrar açık ara fark ile Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine seçildik. Göreve geldiğimiz günden bu güne üyelerimize doğru hizmet vermek için çalıştık ve görevde olduğumuz sürece de hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz.



Öncelikle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde esnafımızın sorunlarına çözümler aramaya devam edeceğiz. “Açık Kapı Uygulaması” ile odamızın kapıları üyelerimiz için sonuna kadar açık olacaktır. Esnafımızı daha iyiye götürebilmek için yapacağımız tüm çalışmalarda siz saygıdeğer üyelerimizin değerli görüş ve önerilerine değer vermeye devam edeceğiz, esnafımızla el ele BİRLİK ve BERABERLİK içinde görevimizi en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağız.

Bu günlere gelmemizde, bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli üyelerimizin sorunları ile yoğun bir tempoda ilgilenilmiş olup yeni dönem çalışma programımızı da büyük bir çalışma azmi ve gayretiyle büyük ölçüde hedeflendiği gibi sonuçlandırmak için var gücümüzle çalışacağız.



Görev yaptığımız sürece kamu oyuna odamızın ve meslektaşlarımızın çalışmalarını anlatmak amacı ile başta internet ortamı olmak üzere çeşitli basın ve yayın kuruluşları vasıtası ile demeçler verilmiş, röportajlar yapılmış, odamızın tanıtımı ve reklamı yapılmıştı. Bunun yanında internet sayfalarımız , sosyal paylaşım siteleri ve çıkarmış olduğumuz dergiler aracılığı ile çalışmalarımız ve güncel duyurular kamuoyuna sunulmuştu. Yeni dönemde de bu çalışmalarımıza büyük ölçüde önem vererek devam edeceğiz.



Odamız bünyesinde çağımızın gerektirdiği şekilde bilgisayarlı ortamda daha süratli ve düzgün hizmet vermeye devam edilmektedir. Büyük oranda üye bilgilerinin güncellenmesi sağlanmıştır. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası günden güne Teknolojik gelişmeleri üyelerimizin hizmetine sunmaya devam edecektir.



Esnafımızın sorunlarını her mercide ve platformda Demokratik yollardan çekinmeden dile getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Bugüne kadar sorunlarınızın çözümü için çalmadığımız kapı kalmadı.

Bizler sizlerin sorunlarınızı paylaşmak, ticari faaliyetlerinizi kolaylaştırmak ve bunlara çözüm yolları bulmak için buradayız. Bizim size hizmet edebilmemizde, itici güç olması bakımından her türlü sorunlarınızı ve görüşlerinizi her zaman bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder