26 Temmuz 2010 Pazartesi

İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

GAZİEMİR ESNAF ODASI’NDAN
İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

Esnaf Odası'ndan nezaket ziyaretleri!
Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurulda güven tazeleyen Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya MUTLU’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Zekeriya Mutlu, Başkan yardımcıları Hilmi Kurtoğlu ve Selahattin Arslan ile Birlik Genel Sekreter Özcan KILKIŞ da hazır bulundular.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, esnafın sıkıntı içinde olduğunu belirtti ve Esnafın belini büken sorunların kaynaklarını belirleyip birlikte çözüm arayacağız” dedi.

İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya MUTLU, bundan sonraki çalışmalar için de başarılar diledi. Ziyaretler sırasında konuşan Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen yeni dönemde de tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmayı sürdüreceklerini esnaflara en iyi hizmeti sunmanın çabası içinde olacaklarını vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder