22 Temmuz 2010 Perşembe

GAZİEMİR BELEDİYESİ SARNIÇ ESNAF BULUŞMALARI TOPLANTISI...









Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası internet sayfasına HOŞGELDİNİZ... © 2007 -  2009


                                                                   





* İESOB'A BAĞLI TÜM ODALAR * TESK SORULARINIZI BEKLİYOR (TESK HIZLI CEVAP SİSTEMİ)


TESK VERGİ KAYIT BİLGİ SİSTEMİ













 GAZİEMİR BELEDİYESİ SARNIÇ "ESNAF BULUŞMALARI" TOPLANTISI...




Sarnıçlı Esnaflar , sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL, Belediye Meclis Üyeleri ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN'in katılacağı toplantıya katılabilirler.  


Yer : Sarnıç Cumhuriyet Meydanı Tarih : 13 Ağustos 2009 Saat:20.30





Sarnıçlı esnaflar , sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL, Belediye Meclis Üyeleri ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN'in katıldığı toplantıya büyük ilgi gösterdiler. 

 

Gaziemir Yerel Haber / 13 Ağustos 2009_Gaziemir_23.30

 

Başkan Şenol, Sarnıç esnafıyla buluştu...

 


Gaziemirli işadamları ve esnafla işbirliği içerisinde çalışarak ilçeye yatırımların ve istihdamın arttırılmasını amaçlayan Gaziemir Belediyesi’nin sonuç almaya yönelik toplantıları sürüyor. Daha önce Ege Serbest Bölge ve Sarnıç’ta işadamlarıyla bir araya gelen ve 200’ü aşkın işadamının talep ve önerilerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nda esnafla biraraya geldi. Toplantıya belediye ve il genel meclis üyeleri CHP ilçe Başkanı Yüksel Demirsoy, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve çok sayıda esnaf ve halk katıldı. “Esnaf Buluşmaları'” adı verilen uygulamanın ilki Mehmet Peker Sevgi Yolu'’unda 9 Temmuz 2009'da gerçekleşmişti.


Yaklaşık iki saat süren esnaf toplantısında konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye olarak her zaman esnafın yanında olacaklarının, sözünü verdi. Söz alan tüm esnafın eleştiri ve isteklerini not alan Başkan Şenol; “esnaflarımızdan gelecek her türlü eleştiriye ve öneriye açık olacağız, hiç çekinmeden tüm görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Meclisimizde kurduğumuz Esnaf Komisyonu ile birlikte sorunlarınızın çözümü için çalışacağız'”dedi.

 

Söz konusu toplantılarla işadamları ve esnafla bütünleşme, sorunları yerinde tespit etme, pratik çözüm üretme imkanı bulduklarını belirten Gaziemir Belediye Başkanı Şenol, “verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ açıklamasında bulundu. Gaziemir Esnaf Odası Başkanı Süleyman BEYEN de "esnafın her türlü sorunlarına çözüm üretmek için Gaziemir Belediye Meclisi'nde bir ilk yaşandığını ,Esnaf Komisyonu kurulduğunu ve bu durumun belediyenin esnafa verdiği desteğin bir göstergesi olduğunu" ifade etti. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen Başkan Şenol'un esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.







Gaziemir Yerel Haber / 13 Ağustos 2009_Gaziemir_23.30 

 

Sarnıç’ta halk buluşması!

HABER KAYNAK - Yerel Haberci    -  14.08.2009

 

Gaziemir Belediye Başkanı göreve geldiği son beş ayda bir yönüyle dikkat çekti; Herkesle iletişim!

      Seçildiği ilk aylarda doğal olarak yüzlerce seçmeni onu ziyaret etti. O “sürekli makamında oturan bir belediye başkanı olmayacağım” diyordu. Gerdi kalan beş ay gösterdi ki öylede oldu. Gaziemir’i işadamından, esnafına, sivil toplum örgütlerinden en sade vatandaşına kadar toplumun bir çok temsilcisiyle bir araya gelmeye önem verdi. Onların eleştirilerini isteklerini dinlemeye özen gösterdi. Gaziemir Halkı bu yönüyle belediye başkanlarını çok takdir etmeye başladı.


     Son örnek Sarnıç’tan. Sarnıç’ta geçen akşam Esnaf Buluşmaları’nın ikincisi gerçekleşti. Adı esnaf buluşmasıydı ancak Sarnıç Halkı esnaftan sayıca bir hayli fazlaydı. Herkese ama herkese mikrofon uzatıldı. Herkes her konudaki dileğini, isteğini, sorununu anlattı. Başkan Şenol herkesin sorusunu tek tek yanıtladı. Şenol’un samimi oluşu toplantının havasını resmiyetten uzaklaştırdı. “Burada bulunanların büyük bir bölümünde cep telefonum kayıtlıdır. Beni her zaman arayın. Ne zaman olursa olsun çekinmeyin. Belediye ile ilgili her sorununuzu aktarmak çekinmeyin. Yanlışımız söyleyin düzeltelim” diyen Halil İbrahim Şenol konuşurken bir belediye başkanı gibi değil, halk adamı sıcaklığında konuşuyordu. Toplantının bir an önce bitmesini değil “arkadaşlar soru varsa alayım. Çekinmeyin. Beni bir dost, bir arkadaş, bir ağbi gibi görün” diyerek uzamasının kendisi için bir sorun olmadığını gösterdi.

 


      Başkan gelen soruları yanıtlarken, daire müdürleri halkın arasında istek ve şikayetleri not alıyordu.

 


      Ne diyelim böyle devam etsin. Gaziemir arzu ettiği hizmetleri önümüzdeki zaman diliminde elde etsin.      

HABER KAYNAK - Yerel Haberci    -  14.08.2009  



 

HABER KAYNAK - Yerel Haberci    -  14.08.2009


 











© 2007 -  2009 Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası - Önder Caddesi No:20/2 D:102 Gaziemir - İzmir


Gsm : 0 533 269 10 76 Tel : 251 00 96 * 251 11 14 * 251 13 44


web :     http://sites.google.com/site/gaziemiresnafvesanatkarlar/http://gaziemiresnafvesanatkarlar.googlepages.com/ http://www.geso.tr.cx 


e-mail :     gaziemiresnafvesanatkarlar@gmail.com 


Designed by Erkan ÇOBAN © 2007-2009 | Tüm Hakları saklıdır | 



 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder