26 Temmuz 2010 Pazartesi

YENİ DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ

YENİ DÖNEM ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ:



1- Kamu oyuna odamızın ve meslektaşlarımızın çalışmalarını anlatmak için başta internet olmak üzere çeşitli basın ve yayın kuruluşları vasıtası ile odamızın tanıtımı ve reklamını yapmaya devam edilecektir.

2- Esnafımızın sorunları her mercide ve platformda Demokratik yollardan dile getirilmeye devam edecektir.

3- Esnafımızın sorun ve çözüm önerilerinin tartışılacağı geniş katılımlı “Esnaf Buluşmaları” toplantıları gerçekleştirilecektir.

4- Üyelerimizin Basit Usül Vergi Muhasebe kayıtları ücretsiz olarak tutulmaya devam edilecektir.

5- Gaziemir esnafına odamızın hazırlattığı beyaz-mavi-bordo renkli ve hijyenik şartlar sağlayan önlüklerin dağıtımları ücretsiz olarak devam edecektir.

6- Gaziemir Kaymakamlığı bünyesindeki İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantıları , İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Toplantıları olmak üzere birçok kurul ve toplantıya oda temsilcisi gönderilerek odamızın temsil edilmesine devam edilecektir.

7- Üyelerimizin işyerlerinde kullandıkları fiş, fatura, irsaliye, fiyat tarifesi gibi basılı evrakları İESOB Birlikten kısa sürelerde temin edilerek üyelerimize ulaştırılmaya devam edilecektir.

8- Esnaf ve sanatkarlarımızı etkileyen Büyük Marketlerin ve onların servis araçlarının durumlarıyla ilgili çalışmalara devam edilecektir..

9- “KOSGEB” vb. destekli kredi uygulamalarında üyelerimiz her konuda olduğu gibi bilgilendirilecek yapacakları başvurulara yardımcı olunacaktır.

10- İnternet sayfalarımız , sosyal paylaşım siteleri ve çıkarılacak dergiler aracılığı ile çalışmalarımız ve güncel duyurular kamuoyuna sunulmaya devam edecektir.

11- TESK E-kapasite internet sistemi kullanılarak kapasite raporlarının elektronik ortamda düzenlenmesi ve bu sayede odamız tarafından üyelerimizin kapasite raporlarının en doğru ve en hızlı şekilde onaylanmasına devam edilecektir.

12- Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın geleneksel pilavı her Ramazan ayında başta Gaziemir merkez olmak üzere Sarnıç ve Aktepe’de dağıtılacaktır.

13- Odamıza düzenli olarak aidatlarını ödeyen üyelerimize, Onur Belgeleri düzenlenerek kendilerine takdim edilecektir.

14. Üyelerimizin Tekel Ruhsat İşlemlerinde odamızca yardımcı olunacaktır.

15- Gaziemir Belediye Meclisi’nde kurulan “Esnaf Meclisi” ile esnaf sorunlarını paylaşmak , ve bunlara çözüm yolları aramak, neticelendirmek için çalışmalara aralıksız devam edilecektir.

Gelin birlik olalım, beraber hareket edelim, dayanışma gösterelim diyor ve esnafımıza hayırlı, kazançlı işler ve başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder