22 Temmuz 2010 Perşembe

Gaziemir'de Babalar Günü Golf Turnuvası Etkinliği...










Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası internet sayfasına HOŞGELDİNİZ... © 2007 -  2009


                                                                   





* İESOB'A BAĞLI TÜM ODALAR * TESK SORULARINIZI BEKLİYOR (TESK HIZLI CEVAP SİSTEMİ)


TESK VERGİ KAYIT BİLGİ SİSTEMİ













 




Gaziemir Yerel Haber / 21 Haziran 2009_Gaziemir_20.00 

 

Gaziemir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahim NURSOY, Başkan Yardımcıları Savaş KAPUCU, Mustafa DUMAN, Gaziemir İlçe Meclis üyeleri, CHP Gaziemir İlçe Başkanı YILMAZ DEMİRSOY, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı SÜLEYMAN BEYEN, Gaziemir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu babalar gününe özel ödüllü golf turnuvasını izlemek üzere tören alanındaki yerlerini aldılar.

Golf Parkuruna çocuklarıyla birlikte gelen babalar  önce kayıt masasını ziyaret ederek turnuva için kayıtlarını yaptırdılar. Yarışma öncesinde golf topları ve sopalarıyla antrenman yapanlar gözlendi.  Gaziemir'in "Monşer"i İbrahim bey sunuculuğuyla turnuvaya renk kattı. Turnuvanın açılış vuruşunu Belediye Başkan Vekili Abdurrahim NURSOY yaptı. Yarışmacıların yaptıkları vuruşlar görevlilerce kaydedildi. Golf turnuvasına katılan yarışmacılar 8 parkuru başarı ile tamamladılar. Başta ilk üçe girenler olmak üzere tüm yarşmacılara Gaziemir Belediyesi'nce çeşitli hediyeler sunuldu. Gaziemir Belediyesi Başkan Vekili Abdurrahim NURSOY , turnuvaya katkılarından dolayı Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN'e teşekkür plaketi takdim etti. 






 


Gaziemir’in babaları golf pistinde esti...


23 Haziran 2009 HABER KAYNAK


Gaziemir Belediyesi’nin “babalar günü” için düzenlediği ödüllü golf turnuvasında CHP İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy, Başkan Vekili Abdurrahim Nursoy, Başkan Yardımcıları Savaş Kapucu, Mustafa Duman, Esnaf Odası Başkanı Süleyman Beyen ve meclis üyeleri yarıştı.Babaların çocukları ile birlikte katıldığı turnuvanın birincisi 18 atışla Erdoğan Koç oldu. İkinciliği Caner Karatuvar, üçüncülüğü ise Mustafa Arık aldı. Dereceye girenlere eşofman ve milli takım forması hediye edilirken, çocukları da Gaziemir Yüzme Havuzu’nda 1 ay abonelik kazandı.











© 2007 -  2009 Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası - Önder Caddesi No:20/2 D:102 Gaziemir - İzmir


Gsm : 0 533 269 10 76 Tel : 251 00 96 * 251 11 14 * 251 13 44


web :     http://sites.google.com/site/gaziemiresnafvesanatkarlar/http://gaziemiresnafvesanatkarlar.googlepages.com/ http://www.geso.tr.cx 


e-mail :     gaziemiresnafvesanatkarlar@gmail.com 


Designed by Erkan ÇOBAN © 2007-2009 | Tüm Hakları saklıdır | 



 



















 




 



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder