22 Temmuz 2010 Perşembe

GAZİEMİR BELEDİYESİ ESNAF BULUŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI ...










Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası internet sayfasına HOŞGELDİNİZ... © 2007 -  2009


                                                                   





* İESOB'A BAĞLI TÜM ODALAR * TESK SORULARINIZI BEKLİYOR (TESK HIZLI CEVAP SİSTEMİ)


TESK VERGİ KAYIT BİLGİ SİSTEMİ













 




 



GAZİEMİR BELEDİYESİ ESNAF BULUŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI ...

 



 

Gaziemir Yerel Haber / 09 Temmuz 2009_Gaziemir_22.30 

 



 
Başkan Şenol esnafla buluştu



Gaziemirli işadamları ve esnafla işbirliği içerisinde çalışarak ilçeye yatırımların ve istihdamın arttırılmasını amaçlayan Gaziemir Belediyesi’nin sonuç almaya yönelik toplantıları sürüyor. Daha önce Ege Serbest Bölge ve Sarnıç’ta işadamlarıyla bir araya gelen ve 200’ü aşkın işadamının talep ve önerilerini dinleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, dün Gaziemir Sevgi Yolu’nda esnafla biraraya geldi. Toplantıya Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen ve çok sayıda esnaf katıldı.




Söz konusu toplantılarla işadamları ve esnafla bütünleşme, sorunları yerinde tespitme, pratik çözüm üretme imkanı bulduklarını belirten Gaziemir Belediye Şeno, “Seçim sürecinde bastırdığımız broşürler vardı. O zaman Gaziemirli halkımıza ‘bu broşürleri saklayın, atmayın’ demiştik. ‘Adım adım bizi takip edin, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz’ açıklamasında bulunmuştuk. Çünkü bu vaatler ütopik vaatler değildi. Her biri gerçekleştirilebilir vaatlerdi. Şimdi bu sözleri aşama aşama gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantılar söz konusu amaca yönelik” dedi.

 

Başkan Şenol'dan ''Esnaf Buluşmaları''








 


HABER KAYNAK 10/07/2009 - 15:04



Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, işadamlarından sonra ilçedeki esnaflarla da bir araya geldi. “Esnaf Buluşmaları'” adı verilen uygulamanın ilki Mehmet Peker Sevgi Yolu'’unda gerçekleşti. Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN, Başkan ŞENOL'un esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yaklaşık iki saat süren esnaf toplantısında konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye olarak her zaman esnafın yanında olacaklarının, sözünü verdi. Söz alan tüm esnafın eleştiri ve isteklerini not aldıran Başkan Şenol; “Biz esnaflarımızdan gelecek her türlü eleştiriye ve öneriye açık olacağız. Meclisimizde kurduğumuz Esnaf Komisyonu ile birlikte sorunlarınızın çözümü için çalışacağız'”dedi. “Esnaf Buluşmaları'' nın ilk toplantısına belediye ve il genel meclis üyeleri CHP ilçe Başkanı Yüksel Demirsoy’da hazır bulundu.

 






Gaziemirli Esnaflar , sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL, Belediye Meclis Üyeleri ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN'in katılacağı toplantıya katılabilirler.  


Yer : Sevgi Yolu 1. Etap (Polis Karakolu Yanı) Tarih : 09 Temmuz 2009 Saat:20.00

 









© 2007 -  2009 Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası - Önder Caddesi No:20/2 D:102 Gaziemir - İzmir


Gsm : 0 533 269 10 76 Tel : 251 00 96 * 251 11 14 * 251 13 44


web :     http://sites.google.com/site/gaziemiresnafvesanatkarlar/http://gaziemiresnafvesanatkarlar.googlepages.com/ http://www.geso.tr.cx 


e-mail :     gaziemiresnafvesanatkarlar@gmail.com 


Designed by Erkan ÇOBAN © 2007-2009 | Tüm Hakları saklıdır | 



 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder