26 Temmuz 2010 Pazartesi

Oda kaydı bulunan esnafa finans desteği…

Oda kaydı bulunan esnafa finans desteği…
Esnaf Birliği ile Denizbank işbirliği protokolüne destek veren Gaziemir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen "Esnafımız 7 bin lira kredi olanağı nakit sıkıntısı çeken esnafımız için adeta can suyu olacak" dedi.
Geçtiğimiz günlerde İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Denizbank’ın yaptığı işbirliği çerçevesinde oda kaydı bulunan tüm esnaflara 3 aydan 36 aya kadar cazip koşullarda kredi imkanı sağlandı. 7 bin liraya kadar esnafın her türlü ihtiyacını karşılayabileceği kredi olanaklarının da bulunduğu anlaşma sonrasında harekete geçen esnaf odaları ve banka yöneticileri esnaf ve sanatkarlara sağlanan koşullardan yararlanması için her başvurunun en geç 72 saatte sonuçlanacağının da altını çizdiler.
Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESO) ve Denizbank Gaziemir Şubesi’de ilçede faaliyet gösteren tüm esnaflara çağrı yaparak bu cazip koşulların değerlendirilmesini istedi.
GESO Başkanı Süleyman Beyen ve Denizbank Gaziemir Şube Müdürü Ceyla Kara önceki gün bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşme sırasında esnaf ve sanatkarın başta SGK, Maliye v.b resmi kurum ödemeleri nedeniyle zaman zaman likitide (nakit) sıkıntısı yaşadığını kişi ve işletmenin yaşadığı sıkıntının kısa sürede aşılması için esnaf örgütü ile Denizbank’ın işbirliğinin önemi üzerinde durdular. GESO Başkanı Süleyman Beyen “Esnaf Birliğimizin öncülüğünde Denizbank arasında imzalanan protokol ile nakit sıkıntısı yaşayan esnafın kısa veya uzun vadeli alacağı kredi ile sorununu aşabilecek. Gaziemir Esnaf Odası olarak bu imkanlardan yararlanması için sizler aracılığınız ile bu önemli imkandan ilçe esnafımızı haberdar ediyoruz” dedi. 
Özellikle son dört yıldır İşletme Bankacılığı alanında ortaya koyduğu ürün ve hizmetlerle sektörde farklılaşan Denizbank, 8 Nisan 2008 tarihinde tanıtımını yaptığı, işletmelere birçok avantaj sağlayan “işletme kart” ile dünyada bir ilke imza attı.
Sadece KOBİ’lere özel olarak tasarlanan “İşletme Kart” ile Denizbank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından , 7/24 olarak müşterilerine sunuyor.
İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen “İşletme Kart” işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.
İşletme sahipleri “İşletme Kart” ile hesapları müsait olmasa bile kurtaran hesaplarından nakit çekebilecek, işletme sermayesi ihtiyaçları için taksitli ticari kredi kullanabilecek ya da akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. gibi şirket harcamalarını şirket kredi kartından yapabilecekler. Hatta İşletme Kart teknik altyapısı ile işletmeler faaliyet gösterdikleri sektörün sezonsallığına göre geri ödeme yapabilecekleri kredi imkanlarını gişelerden ve ATM’lerden de ulaşabilecekler. İşletme kart sahibi olmak isteyen müşteriler Denizbank şubelerine bizzat başvurarak ya da İŞLETME yazıp boşluk bırakarak TC KİMLİK NO larını 4417 ye SMS olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder