22 Temmuz 2010 Perşembe

Başkanın Kaleminden...

BAŞKANIN KALEMİNDEN



Yolumuz : Doğruluk,Dürüstlük

İlkemiz ; Birlik,Beraberlik,Dayanışma

Hedefimiz; Meslekte üretkenlik ve Saygınlığı Sağlamak.



Gaziemir halkına ve değerli üyelerimize saygılarımı sunuyorum..



Bilindiği gibi 12 Ekim 2005 tarihinde değerli üyelerimizin oylarıyla Yönetim Kurulu ile Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine seçildik. Göreve geldiğimiz günden bu güne üyelerimize doğru hizmet vermek için çalıştık. Ve görevde olduğumuz sürece hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz.



Öncelikli amacımız; birlik,beraberlik ve dayanışma içinde esnafımızın sorunlarına çözüm olmaktır. Bu amaç doğrultusunda “Açık Kapı Uygulaması” ile odamızın kapılarını esnafımız için sonuna kadar açtık. Esnafımızı daha iyiye götürebilmek için yapacağımız tüm çalışmalarda siz saygıdeğer üyelerimizin değerli görüş ve önerilerini bekliyor, esnafımızla el ele BİRLİK ve BERABERLİK içinde görevimizi en iyi şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz.



Gelin birlik olalım, beraber hareket edelim, dayanışma gösterelim diyor ve esnafımıza hayırlı, kazançlı işler ve başarılar diliyorum.



Ayrıca; Ülkemizde son günlerde yaşanan hain terör saldırılarını lanetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Süleyman BEYEN
Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar
Odası Başkanı

********************************************************

BAŞKANIN KALEMİNDEN

Değerli Esnaf ve Sanatkar Arkadaşlarım,

Dergimiz ve internet aracılığıyla mekanınıza misafir olmaktan ve sizlerle buluşmaktan mutluluk duyduğumu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum.

Siyasi olarak önemli gelişmeler yaşadığımız ülkemizde, seçim krizini yara almadan atlatmayı ve istikrarın sağlandığı bir ekonomiye ve siyasete kavuşmayı arzu ediyoruz.

Sevgili Meslektaşlarım;

Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sizleri daha iyiye götürmek için elimizden gelen çabayı gösteriyor ve bunun için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz.

Sınırlı sermayesi ile emeğini birleştirerek yaşam mücadelesi veren esnaf ve sanatkarımızın en büyük sıkıntısı, üretim ve ticari sirkülasyonun siyasi krizin etkisiyle de durmasıdır. Bu nedenle; esnaf arkadaşlarım artık dükkanlarda müşteri beklemektense kendi pazarlarını yaratabilmelidir. Şahsım ve yönetim kurulu üyeleri olarak bu konuda üyelerimize destek vermek üzere esnaf ve sanatkarları internet ortamına taşımayı planlıyoruz. Amacımız internet vasıtasıyla esnaf sanatkarlar ile tüketici arasında bir köprü kurarak esnafımızı tüketiciye kısa yoldan ulaştırmak, tüketicinin taleplerini en iyi ve en hızlı şekilde karşılamaktır.

Esnafımızı mali açıdan biraz olsun rahatlatabilmek amacıyla; odamız tarafından geçtiğimiz dönem aidat borcu olmayan üyelerimizin ücretsiz olarak tutulan basit usul defterleri yeni dönemde de ücretsiz olarak tutulmaya devam edilecektir.

Yine aynı amaç doğrultusunda çeşitli işletmelerle (Poyraz Otomotiv, Retina Göz Hastanesi gibi) indirimli tarifeler uygulanması için yapılan anlaşmalara yeni işletmeleri ve anlaşmaları dahil etmek istiyoruz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da siz değerli üyelerimizin görüş ve önerileri için yönetim kurulu ve şahsım adına odamızın kapısının her zaman açık olduğunu belirtmek isterim. Sizlere hizmet vermek için buradayız.

Bu düşüncelerle esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik hizmetlerimize halkalar ekleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Süleyman BEYEN
Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar
Odası Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder