26 Temmuz 2010 Pazartesi

KOSGEB Yeni Destek Modelleri

KOSGEB Yeni Destek Modelleri

İLGİ : KOSGEB Ege Üniversitesi EBSO Teknoloji Geliştirme Merkez Müdürlüğü’nün 25.05.2010 tarih, 409 sayılı yazısı

KOSGEB yeni destek modellerinin 24 Mayıs 2010 tarihi itibariyle www.kosgeb.gov.tr adresinde yayınlandığı ve yakın bir tarihte Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe gireceği ilgide kayıtlı yazı ile odamıza bildirilmiştir.

Bilindiği üzere; imalat sektöründe yer alan esnaf ve sanatkarlarımızın yanı sıra ticari araç sahibi, bakkal, manav, tuhafiyeci, terzi, ayakkabıcı, lokantacı ve diğer hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlarımıza da KOSGEB desteklerinden yararlanma imkanı tanınmış idi. KOSGEB desteklerinden yararlanabilmek için ön şart; KOSGEB Veri tabanına kayıtlı olmak ve kayıtlı işletmelerin ise bilgilerini (2009 yılı KOBİ Beyannamesi ) güncellemeleridir.

Bu itibarla, Odamıza kayıtlı esnaf ve sanatkârlarımızın yakın zamanda yürürlüğe girecek olan yeni desteklerden de en hızlı şekilde faydalanabilmeleri için ;

 KOSGEB Veri tabanına henüz kayıtlı olamayan üyelerimizin kayıt yaptırmaları (Bunun için odamızdan bilgi ve yardım alabilirsiniz. )
 KOSGEB Veri tabanına kayıtlı üyelerimizin işletmelerinin ise http://destek.kosgeb.gov.tr adresinde bulunan Kayıtlı Üye Girişi linkini tıklayarak 2009 yılı KOBİ Beyannameleri güncellemesinin sağlanması büyük önem arz etmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder